Problem (26/365)

Ser ni problemet..?

I eftermiddags, när jag hade hämtat Jackie och Milo och körde in på vår lilla väg, hände detta. Två gånger. Det är så mycket snö på vägen, och snön har frusit, så kommer man bara det minsta lilla utanför de uppkörda spåren drar bilen iväg ut mot diket. Läskigt.

12 reaktioner till “Problem (26/365)

 1. Fina bilder och ett härligt ljus men jag förstår hur knepigt det var med att köra med det vinterunderlaget. Skönt du kom hem lyckligt och väl. :-)

  Gillad av 1 person

  1. Vi har en fantastisk utsikt från huset, men nackdelen med att bo enskilt är att man måste ta hand om en massa saker, som snöröjning, själv. Nu hade vi väntat för länge med att ta fram snöslungan, så det hade bildats spår i snön som var för smala för min bils däck. När däcken kom utanför de smala bilspåren drogs vi ut mot diket istället för tillbaka över kanten i spåren. Usch. Men nu är det fixat!

   Gilla

  1. Usch ja, läskigt! Snön hade hunnit bli för tung och frusen för snöslungan, men jag bad mannen som sköter vägen i vägföreningen nära oss att komma med traktor och snöblad, så nu är vägen fin igen!

   Gilla

  1. Ja, ganska läskigt när bilens däck var litet bredare än spåren och hamnade utanför och började spåra ut mot diket istället… En av döttrarna och hennes kille skrek till i baksätet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.