Spännande boknyheter i mars och april

Jag har bara två av böckerna hemma än så länge, men förhoppningarna på dem är stora.

Nu är det dags att skriva fakturor för min lektörsläsning och sedan arbeta vidare med avhandlingen. Jag har sådant flyt just nu, så det gäller att smida medan järnet är varmt.

Hoppas ni har en fin fredag!

5 reaktioner till “Spännande boknyheter i mars och april

  1. Så roligt att du har kommit in i ett flow! Många böcker där , ibland får jag nästan panik när jag inser att jag inte hinner läsa en bråkdel av dem jag skulle vilja…Shuggie Bain läste jag på engelska ganska nyligen, välskriven, men oerhört tragisk. Jag blev beklämd när jag läste den…

    Gillad av 1 person

  2. Fick faktiskt googla ”lektörläsning”. Gissade ju vad det betyder, men nu fick jag det bekräftat. På den gamla goda tiden var det chefredaktören som fick göra det jobbet, och sedan var det ibland en korrekturläsare som fick ta sig an stavning med mera.
    Så många nya böcker i mars och april. Hur hinner man med så många? Inte alls skulle jag säga, eller!?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.