Lollapalooza i Stockholm – nu är det väl en tradition att vara här

Första året för musikfestivalen Lollapalooza i Stockholm var det 56.000 besökare. I år blev det publikrekord med 70.000 besökare.

Bella och Jackie, glada, spexiga och förväntansfulla!

Det fanns olika läktarplatser hos sponsorerna, och hos HM (som i år satsade på att synas mest på festivalområdet med knallrosa…) fick man även en goodiebag, som visade sig vara värd hälften av biljettpriset. Inte dåligt.

Den här bilden visar hur festivalen är för alla åldrar. Vissa kommer för artisterna (80 stycken under tre dagar på fem olika scener), andra som litet support och plånboksbärare till sina barn och ungdomar och vissa kommer för stämningen, eller alltihop.

Väldigt gott kaffe med skorpa, billig och jättegod smoothie och så var Texas Longhorn där och serverade magiska hamburgare, som vi åt i gräset samtidigt som vi lyssnade på artisterna på scenen närmast oss.

Min plan var att klä mig i steam punk, som det här paret på festivalen Burning Man. Men ibland måste man kanske inse att vissa tåg har gått. Men hatten… glasögonen… ♥

Istället blev det helt vanliga kläder. Men många klädde sig ganska spännande, och jag smygfotade.

Många olika stilar.

Det här var ju snyggt – guld i skägget!

Den avslappnade och mysiga stämningen.

Dagen efter åkte vi tillbaka igen, och eftersom vägar var avstängda på grund av festivalen tog vi komettunneln.

Vi hade köpt biljetterna som juklapp 2019 och var redo för festival 2020, men två år efter varandra tvingades Lollapalooza ställa in i sista sekund. Nu blev det äntligen av och det känns som vi har inlett en mysig tradition.

2 reaktioner till “Lollapalooza i Stockholm – nu är det väl en tradition att vara här

  1. Vilken duktig mammarazzi du är. Älskar dina bilder:-) Kul att festivalen äntligen blev av och att ni alla tre fortfarande var intresserade att besöka eventet.
    Å du – Jackie har ju blivit såååååå stor. Tiden går…

    Gilla

    1. Tack :) Visst går det snabbt! Jackie har haft pojkvän i två år och arbetar sju av tio veckor på Ica i sommar. I dag arbetade hon sex timmar, handlade mat efteråt och lagade middagen tillsammans med Bella. Jag har haft upp mot 39 graders feber en vecka med hosta, så väldigt skönt med tonårsbarn ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.