Knäböj och utfall

005

Så här glad var jag efter ett pass på gymmet i dag..!

I morgon står benträning på schemat från PT Olga Rönnberg, men då skall jag köra hem hö, så det fick bli benträning i dag istället. Jobbigaste övningarna… Svetten rann bokstavligen ned i ögonen på mig..! Det blev ett riktigt hårt pass, men jag kände mig äntligen pigg igen och vågade ta i för fullt. Sådana här dagar är det riktigt roligt att träna!

Efter ett hårt pass i går då jag körde slut på axlarna, och så benen i dag, blir det skönt med en vilodag i morgon. Ja, bortsett från att bära 700 kg hö då förstås ;)

Hoppas ni har en skön söndagkväll 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.