Skip to content

Helgbilden v. 24

14 juni, 2015

leistra

Jag har börjat säga sådana fraser som de, som jag tyckte var gamla, sade när jag var liten. ”Vad snabbt tiden går, jag hinner inte med.” Eller ”vad stor hon har blivit”. Eller som nu: ”det känns som det var i går”.

Leistra blir snart tre år. Hästars ålder räknas egentligen från årets första dag, men eftersom Leistra föddes sent för att vara häst, räknar jag hennes ålder från det datum hon föddes. Nämligen den 1 juli 2012.
.

leistra 1 dag

Jag är så glad att jag fick möjlighet att fota den här bilden. Det är så många minnen kring det här ögonblicket. Ni som följt mig i min blogg vet att vi väntade och väntade på att Glaeda skulle föla. Jag tittade till henne vid elva på kvällen innan jag gick och lade mig. Allt verkade lugnt. Vid ett på natten hörde jag en hund som skällde och sprang ut för att se att den inte kommit in i hagen. Det var dimmigt, men visst var det något litet som stod där, bredvid Glaeda… Det var det. När Glaeda blev lämnad i fred passade hon på att föla ensam. Så brukar hästar göra. Leistra fick se dagens ljus. För tre år sedan ♥

Titta gärna in hos Marit, där har många fler laddat upp helgbilder.

.

 

7 kommentarer leave one →
 1. 17 juni, 2015 11:14

  Vilket härligt minne! och så vacker den lilla har blivit.

  Liked by 1 person

 2. 17 juni, 2015 08:03

  Vilket härligt och glatt inlägg! Jättefina bilder också! Glad midsommar!

  Liked by 1 person

 3. 15 juni, 2015 08:06

  Underbara bilder och så fint att läsa om Glaeda, sånt du kommer minnas för alltid 🙂

  Liked by 1 person

 4. 15 juni, 2015 06:32

  Vilket fint minne och tack för att du delar med dig.

  Liked by 1 person

 5. 14 juni, 2015 08:27

  Fint minne 🙂 och vist var det som igår 😉

  Liked by 1 person

 6. Mormor permalink
  14 juni, 2015 07:52

  Må ha vært en vidunderlig oppdagelse.
  Dyr er mye klokere enn vi tror, tror jeg.
  Takk for vakre bilder.
  Ha en fin kveld.

  http://www.starbear.no/mormor/2015/06/14/helgbilden-hos-marit-2/

  Liked by 1 person

 7. 14 juni, 2015 07:28

  Vilken upplevelse! Hjärteknipande att läsa om Glaeda och det lilla fölet!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: