Höstplantering i krukor och blomlådor

shelly 2

Shelly och jag gjorde det höstfint vid stugan med växter vi hade köpt på Wallby handelsträdgård. Man måste gynna de lokala företagen så att inte bygden dör ut.
.

lilla huset 1

Vi gick en sväng runt på berget också, och hämtade litet nyponkvistar och annat att dekorera med.
.

mozartshelly

Innan himlen öppnade sig, och regnet vräkte ned, hann vi plantera hemma också. Mozart var som alltid väldigt sällskaplig och var med hela tiden.
.

mozart2.

mozart

Under sommaren hade vi inga växter i krukorna eftersom årets stora projekt var att skrapa och måla husfasaden. Nu känns det litet hemtrevligare igen, med en välkomnande entré med höstväxter. När det blir frost och vi närmar oss jul skall jag byta ut en del av växterna mot granris.

torsdagstemaFler bilder på temat i like finns här.

 

8 reaktioner till “Höstplantering i krukor och blomlådor

 1. Vilken fin entré du har fått!
  svar: Ja, gamla lantraser är trevliga. Hoppas du får tag på några gamla hönsraser Det går en del höns och plockar där, bl a blommehöns och de tycker jag är fina.
  Ett och annat tycks försvinna ut i cyberrymden. Det är nog mycket som snurrar runt där numera!

  Gillad av 1 person

 2. Så fint du gjorde! Jag planterade för fullt i trädgården igår eftersom jag visste att det skulle komma regn. En underbar dag att vara ute! Men jisses, sådan träningsvärk jag har idag …

  Gillad av 1 person

 3. Så fantastiskt vackert det blev. Jag har inte pyntat om mina krukor än men är på gång. Höstplockade lite igår i trädgården så pyntet får bli en annan dag men absolut inte idag för ute fullkomligt tokregnar det…

  Gillad av 1 person

 4. Så fint det blev! Jag är sugen på att göra något liknande, det är så vackert med ljung och äpplen! Här är vi fortfarande lite mellan sommar och höst, det är hyfsat varmt fortfarande men regnet har öst ner nästan utan uppehåll sedan natten mellan tisdag och onsdag.. Ha en bra dag!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.