39 – Drag (73/366)

i luften

Vilket drag det var i hagen i dag! Med en sol som överraskande skiner från en klarblå himmel och + 11 grader, då piggnar vi till allihop! Hästarna fick totalspunk och galopperade runt i den leriga hagen. Leistra gjorde bocksprång och krumbuktade sig, så till den grad att hon till slut gick omkull. Hon var snabbt uppe på benen igen och iväg!

Inte den vackraste bilden – två leriga och långhåriga minimammutar mot en färglös bakgrund. Jag var tveksam till att lägga upp bilden, men det här är vår verklighet just nu. I maj skall jag ta en ny bild på samma motiv och nästan samma plats. Då öppnar jag upp hagen till hästarnas sommarbete, det kommer att bli en kontrast mellan bilderna, det kan jag lova!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

5 thoughts on “39 – Drag (73/366)

  1. En helt underbar bild på de vackra hästarna, här har du verkligen fångat dem i rätt ögonblick ! Tycker väldigt mycket om bilden och ser den inte alls som färglös. Ser naturens färger som de är just nu och som går igen och smälter fint ihop med hästarna.
    Sen har du verkligen lyckats förmedla känslan av drag på ett ypperligt sätt.
    Gillar din tanke att ta samma motiv i maj. Kan tro att kontrasten kan vara slående :-)

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s