13 thoughts on “152 – Kompisar (72/366)

  1. Tack så mycket :) Jag känner ju till deras rutiner, och när vi har varit vid stallet springer de alltid före mig och väntar på trappan in till huset. Jag hade kameran med mig och var snabb med att ta några bilder innan jag kommit allt för nära, då brukar de nämligen springa ned för trappan igen för att möta mig. Nu hade de antagligen fått vittring på något, därav nosarna åt samma håll. Men ögonblicket var över på några sekunder ;)

   Liked by 1 person

 1. Snyggt hundporträtt! Undrar hur du fick dom att posera på detta perfekta sätt. Eller har du bloggdresserat hundarna ungefär som jag bloggdresserat maken;-)

  Svar: Har tagit med mig 6 (riktiga) böcker och inte läst en enda rad. Har varit ute på vift hela tiden. Det måste nog vara rekord för min del att inte ens läst klart de sista kapitlen i en bok som jag började läsa hemma och på flyget… Eller man kan kanske säga att jag har haft himla roligt under semestern;-)

  Liked by 1 person

  1. Haha, ja både barn och djur här hos oss har nog med tiden blivit ganska bekväma med att fotas, vi får väl se om det håller i sig när barnen blir litet äldre ;)

   Jag har ju sett att ni är lika mycket på vift som vi brukar vara på semester, då blir det inte mycket tid över till läsning. Däremot blir man fullmatad med intryck från verkligheten runt omkring, och det blir många foton tagna :)

   Gilla

 2. Så vackra de de är ! Ett verkligt fint porträtt av hundarna där färgerna och pälsen på den mindre främträder så perfekt. Snyggt också med den lite oskarpa bakgrunden.
  Önskar dig en riktigt Glad Påsk och en riktigt skön långhelg med dina nära och kära :)

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.