223 – Pastell (84/366)

pastell 1

Den här bussen står på ett privat område bakom en bom. Vi passerar den två gånger varje vardag, till och från skolan. Jag har tänkt att jag måste fota den, men trots att jag nästan alltid har kameran med mig, så blir det inte av att stanna. Ni vet hur man tänker, det blir fler tillfällen ;) I dag bestämde jag mig i alla fall för att stanna, och ta några bilder på den coola bussen.
.

pastell 2

Jag har funderat på vad en sådan pastellmålad buss kan ha använts till. Nu fick jag svaret. På dekalerna i fönstren står det: ”Tjejligan i rallycross”. De crossåkande tjejerna kan inte ha anlänt obemärkt på tävlingsplatserna.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

9 reaktioner till “223 – Pastell (84/366)

  1. Där ser du! Gillar busskrället skarpt men tycker synd om tjejerna som kör rallycross att de inte har Zlatans PSG-bussar till sitt förfogande..

    Bilden är kanoooooon:-)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.