57 – Fasad (93/366)

fasad 1

I morse var det en perfekt dag för att fota slottsruiner! Bra ljus, men ändå moln som skulle kunna bilda en fin bakgrund. Efter att ha lämnat barnen i skolan svängde Alice och jag upp mot Rånäs och Mörby Slottsruin. Tyvärr är slottsruinen stängd för tillfället, på grund av rasrisk, men på utsidan kan man gå. Det var riktigt häftigt med alla kajor som kraxade och flög mellan ruinen och träden. Jag, mitt dumma nöt, hade inte med mig mitt vidvinkelobjektiv, så jag fick gå ned i dikena för att överhuvudtaget kunna få med delar av slottsruinen. Litet coolt blev det ändå, eller vad tycker ni?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

5 thoughts on “57 – Fasad (93/366)

  1. En i mitt tycke superläcker bild ! Kan riktigt känna av den speciella känslan av en förgången tid som bilden förmedlar. Snygg vinkel som ger en känsla av att väggen är väldigt hög och sen gillar jag de kala grenarna och de gråa molnen som ytterligare förhöjer stämmningen. Bra val att låta den vara i svartvitt.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.