218 – Original (108/366)

milsten

Den här milstenen uppfördes på 1770-talet av Landshövding Jacob Johan Gyllenborg. Som vanligt numera hade jag bara med mig mitt fasta 50 mm-objektiv, vilket innebar att jag måste hoppa över det vattenfyllda diket vid sidan av vägen för att få med hela milstenen. Vad gör man inte för fotoutmaningen ;) Den här gången gick det bra, men i fortsättningen måste jag verkligen komma ihåg att ta med mitt vidvinkelobjektiv också.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

9 reaktioner till “218 – Original (108/366)

 1. Tur du inte gjorde ett premiärdopp i diket :) Bättre att vänta till skönare väder och i en sjö :)
  blev ju en fin bild iaf men väldigt förargligt med att man glömmer objektiv hemma. Känner igen det :) och så brukar jag glömma och kolla att batteriet räcker. Så står jag där och lampan lyser att batteriet håller på att ta slut precis när jag har många objekt jag vill fota. Får väl ta och köpa ett extrabatteri för säkerhet skull.
  En skön torsdagskväll till dig !
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Fotot blev jättefint och du fick lite motion på köpet.

  En otroligt vacker bild på Bella som spelar chello. Spelade också altflöjt när jag var liten. Min mamma spelade piano och pappa violin. Har dock inte ärvt föräldrarnas talang och avslutade ”karriären” fort.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.