Game over (156/366)

game over

I går var det dags för dansshow på Uppsala Stadsteater. Isabella och Jacqueline skulle dansa fyra olika danser inom showjazz och hiphop/street. Jag provfotograferade bilder under numren som var innan deras, och vi hade bra platser i mitten av salen ganska nära scenen. Och vad hände… När gruppen kom in på scenen slutade kameran att fungera… ”Sensor cleaning” stod det på displayen. Jag försökte att googla som en besatt i mörkret, på vad man skulle kunna göra åt det problemet, men fick se mig besegrad. Game over, helt enkelt.

I morse googlade jag igen på vad man kan göra åt problemet när kameran meddelar ”sensor cleaning”. In i inställningar, knappa in att sensorn skall rengöras vid start och avstängning. Klart. Jag byter ju objektiv ibland, då finns det risk att smuts kommer in i kamerahuset. Tydligen skall man rengöra sensorn en gång i månaden, jag har haft min kamera i snart tio år och aldrig gjort det tidigare…

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

3 thoughts on “Game over (156/366)

  1. Trist att det blev just då!! Men denna bild var fin och texten klockrent till temat. Jag har min inställd på alltid när jag stänger av den. Finns valet också när man sätter på kameran på min-nej tack, det är inte alltid tid att vänta på det……

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.