Vårdag (162/366)

vårdag

I år har det verkligen varit tre månader av riktig vår, så åtminstone vi har hunnit med att uppleva vårens olika stadier. Snön försvann snabbt och följdes av en lång, ganska mild senvinter/vår. Sedan kom värmen och alla olika växter slog ut, en efter en. I morse när vi gick till bilen stannade vi upp och stod helt stilla och lyssnade på fåglarnas kvitter och andades in doften av syrener som börjar slå ut. Så ljuvligt..!  Jag tror inte att våren kan bli bättre än vad den varit i år, så tack våren!

Bilden är från Fyrisån i Uppsala. Så vackert med kastanjeträden som blommar för fullt nu. Uppsala är fantastiskt vackert, gör gärna ett besök där.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

10 reaktioner till “Vårdag (162/366)

 1. Vilken härlig beskrivning av våren, i både ord och bild. Så vackert med all grönska som ramar in den lilla bron och Fyrisån. Här visar du verkligen ett guldkorn från Uppsala på ett ypperligt sätt :-)

  Gillad av 1 person

 2. Jo, håller med dig om våren. Fast jag tyckte att det var ovanligt kallt, speciellt på kvällarna. Å trots att det var 24 grader här idag är det bara 12 grader ute nu. Inget balkonghäng på kvällarna med andra ord;-)

  Gillad av 1 person

 3. Kan det beskrivas bättre med dina ord om våren och din bild av en härlig vår….Ljuvligt !
  Gillar verkligen hela din komposition av bilden. Träden på vänstra sidan med blommor, bron över ån, kyrktornet långt där borta, speglingen på vattnet. Klockren tolkning !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.