Entusiast (172/366)

entusiast

Det var inte lätt att få några bilder på bubblorna, som var huvudsyftet med besöket på Venngarns slott i dag. Jag hade en hel hög med idéer om hur jag ville fota bubblorna, som jag tycker har så fina former och som borde bli bra på bild. Ni ser ju hur det gick. Entusiaster överallt. Här skulle det tittas under motorhuven också (om det nu heter motorhuv, när motorn sitter i bak på bubblor).

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

7 reaktioner till “Entusiast (172/366)

  1. Hi, hi, visst är det irriterande med allt folk som också ska kika runt! ;) Nej, skämt åsido, det är kul att folk är engagerade! Du fick ju till en riktigt bra tolkning av temat.

    Liked by 1 person

  2. Att du har haft bloggdiarré idag råder det ingen tvekan om. Men jag kan tala om för dig att jag bara älskade att kolla din ”diarré”:-) Så himla synd att vi missade denna utställning (inte marknaden), för den påminner så mycket om veteranbilsutställningen vid Rosersbergs Slott som gick i graven för några år sedan. Vi åkte dit varje år och kollade alla ”pärlor”. Å japp, fika ingick så klart också.

    Tack för en toppen serie som gjorde mig mindre sur att vi missade den av den enkla anledningen att vi inte visste att den fanns.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.