Kärt barn har många namn (173/366)

bubbla 2

En sådan här bil hade min farmor och farfar. Jag tycker att de är så fina, bubblorna. Eller baggarna, som de också kallas. Eller käfer (tyska), som jag lärde mig i går av en annan bloggare, eller bug (engelska). Eller helt enkelt Volkswagen. Japp, kärt barn har många namn!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 reaktioner till “Kärt barn har många namn (173/366)

    1. Tack så mycket, vad kul att du gillar den! Jag hade fler idéer om hur jag ville fota, och jag har med bubblor i fler teman, men den här vinkeln var ren tur, den kom sig av att det stod andra människor i vägen :))

      Gilla

    1. Tack, vad roligt att du tycker det! Jag hade den här idén i huvudet redan innan vi kom fram till utställningen, det var tur att jag hann ta åtminstone ett par foton innan det vällde in andra entusiaster och blockerade bilarna ;) De var otroligt fint putsade, bubblorna, men jag förstärkt lystern litet i efterhand. Jag tycker överhuvudtaget att fotona blir ganska färglösa med min kamera, undrar om jag borde kolla upp det, eller om det är jag som plötsligt gillar färgstarkt..?

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.