Skip to content

Eftermiddagspromenad (174/366)

30 maj, 2016

vi två

Isabella och Shelly i Venngarns slottspark. Jag tyckte att det såg så mysigt ut, så jag knäppte av en enda bild. Jag gillar känslan i bilden, men i efterhand kan jag ju se att det var synd att jag inte hukade mig ned litet, så att jag kom i samma höjd som Bella. Och fontänen stör bilden tycker jag, när den hamnar precis framför Bella i fotot. Men sådana här ögonblicksbilder med barn och hundar är knepiga att få till, det gäller att vara snabb, i nästa sekund kan de ha fått för sig att inte alls gå så där fint, utan springa iväg i den där allén bortom fontänen. Som Jackie gjorde.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

15 kommentarer leave one →
 1. 7 juni, 2016 08:05

  Fin bild på de fina i parken. Fontänen skulle säkert gå att redigera bort, men så mycket tycker jag inte att den stör. Du har fångat känslan av en härlig, mysig stund tillsammans med två av de finaste du har. ❤

  Gilla

 2. 31 maj, 2016 08:33

  Ändå ett väldigt vackert kort och härligt format ögonblick! Är ofta med om att jag vill fånga fina ögonblick men hinner inte få upp kameran. 😛

  Liked by 1 person

  • 1 juni, 2016 02:48

   Jag har också varit med om det alldeles för många gånger, att man är för långsam eller tänker att det blir fler tillfällen. Man borde vara mer som Nikereklamen och bara göra det 🙂

   Gilla

 3. 31 maj, 2016 12:16

  Frågar mig själv om jag skulle ha lagt märke till fontänen och om jag då sett den som störande om du och andra inte nämnt den. Men nu fastnar blicken på just fontänen och ja, den stör lite i en för övrigt väldigt bra bild 🙂

  Liked by 1 person

 4. 31 maj, 2016 09:45

  Jättefin ögonblicksbild. Jag tycker att den är helt fantastisk och fontänen stör definitivt inte.

  Liked by 1 person

 5. 30 maj, 2016 08:39

  Tycker fotot är otroligt vackert! Du är alldeles för ”sträng” mot dig själv. Jag som inte är fotobloggare ser mera hela kompositionen med det mäktiga träden och bänkarna – förutom Jackie och hunden så.

  Gilla

 6. 30 maj, 2016 08:18

  Härlig bild! Vacker allé som syns i bakgrund ger ett härligt djup i bilden! Fint med barnet och hunden som tycks glada ihop! Vacker sommarbild! Gillas!

  Liked by 1 person

 7. 30 maj, 2016 07:54

  Härlig tolkning av temat!

  Gilla

 8. 30 maj, 2016 04:48

  Snyggt fotat! Håller tyvärr med om att fontän förstör lite, annars kanonbild! Men det är så har jag märkt själv, att ju mer man fotar ju kräsnare blir man själv med allt i och runt fotot, hade jag sett bilden för ca 1 år sedan hade jag inte alls tänkt på det 🙂
  Men hur det än är så är bilden vacker!

  Liked by 1 person

  • 30 maj, 2016 04:51

   Ja, och det gick ju inte att få till samma stämning i bilden en gång till. Strax efter att jag knäppt bilden kom det andra människor och promenerade i parken, och då försvann lugnet i bilden. Jag önskar att jag kunde redigera bort fontänen, men jag har absolut ingen aning om hur man gör. Får försöka vara mer alert när jag fotar i fortsättningen istället 🙂

   Gilla

 9. 30 maj, 2016 07:11

  Fint med fontänen i bakgrunden. Härlig känsla av ledighet…

  Liked by 1 person

  • 30 maj, 2016 07:31

   Ja, det var så det kändes. Ledighet. När vi promenerade i parken tänkte jag tanken, att så här flanerade rikemansfolket omkring i sina parker för inte allt för länge sedan.

   Gilla

 10. ogamotoga permalink
  30 maj, 2016 05:07

  Kan hålla med lite om fontänen, men vilket som är det en fin bild. 😊

  Liked by 1 person

  • 30 maj, 2016 05:09

   Tack 🙂 Ja, det hade räckt att jag fotat från sidan, men jag hade ingen plan med bilden då, utan ville bara föreviga dem när de gick där tillsammans. Typiskt, men man lär sig 🙂

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: