Eftermiddagspromenad (174/366)

vi två

Isabella och Shelly i Venngarns slottspark. Jag tyckte att det såg så mysigt ut, så jag knäppte av en enda bild. Jag gillar känslan i bilden, men i efterhand kan jag ju se att det var synd att jag inte hukade mig ned litet, så att jag kom i samma höjd som Bella. Och fontänen stör bilden tycker jag, när den hamnar precis framför Bella i fotot. Men sådana här ögonblicksbilder med barn och hundar är knepiga att få till, det gäller att vara snabb, i nästa sekund kan de ha fått för sig att inte alls gå så där fint, utan springa iväg i den där allén bortom fontänen. Som Jackie gjorde.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

15 reaktioner till “Eftermiddagspromenad (174/366)

 1. Fin bild på de fina i parken. Fontänen skulle säkert gå att redigera bort, men så mycket tycker jag inte att den stör. Du har fångat känslan av en härlig, mysig stund tillsammans med två av de finaste du har. <3

  Gilla

  1. Jag har också varit med om det alldeles för många gånger, att man är för långsam eller tänker att det blir fler tillfällen. Man borde vara mer som Nikereklamen och bara göra det :)

   Gilla

 2. Frågar mig själv om jag skulle ha lagt märke till fontänen och om jag då sett den som störande om du och andra inte nämnt den. Men nu fastnar blicken på just fontänen och ja, den stör lite i en för övrigt väldigt bra bild :-)

  Liked by 1 person

 3. Tycker fotot är otroligt vackert! Du är alldeles för ”sträng” mot dig själv. Jag som inte är fotobloggare ser mera hela kompositionen med det mäktiga träden och bänkarna – förutom Jackie och hunden så.

  Gilla

 4. Snyggt fotat! Håller tyvärr med om att fontän förstör lite, annars kanonbild! Men det är så har jag märkt själv, att ju mer man fotar ju kräsnare blir man själv med allt i och runt fotot, hade jag sett bilden för ca 1 år sedan hade jag inte alls tänkt på det :)
  Men hur det än är så är bilden vacker!

  Liked by 1 person

  1. Ja, och det gick ju inte att få till samma stämning i bilden en gång till. Strax efter att jag knäppt bilden kom det andra människor och promenerade i parken, och då försvann lugnet i bilden. Jag önskar att jag kunde redigera bort fontänen, men jag har absolut ingen aning om hur man gör. Får försöka vara mer alert när jag fotar i fortsättningen istället :)

   Gilla

  1. Ja, det var så det kändes. Ledighet. När vi promenerade i parken tänkte jag tanken, att så här flanerade rikemansfolket omkring i sina parker för inte allt för länge sedan.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.