Hybris (197/366)

Leistra, 4 år
Leistra, 4 år

 

 • Hybris (mytologi) – att vilja efterlikna och/eller överträffa gudarna inom grekisk mytologi

Visst ser Leistra ut som en häst ur mytologin på det här fotot? Kanske inte ur den grekiska mytologin, men ur den isländska. Och ni ser väl stjärnan som hon föddes med på mulen, tänk om det är ett märke som markerar hennes förbindelse med gudarna…

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

24 reaktioner till “Hybris (197/366)

 1. Grattis till att ha lyckats lösa ett väldigt knepigt tema på ett ypperligt sätt plus lycko dig som har en så ljuvligt vacker häst som Leistra verkligen är. En toppenfin bild dessutom :-)

  Gillad av 1 person

  1. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna fota till det, men det underlättade när jag googlade och insåg att hybris kan tolkas på flera sätt. Norrsken står dock fortfarande på min lista över teman som jag nog inte kommer att få till, men man vet aldrig :)

   Gillad av 1 person

  1. Tack :) Vist är det en märklig teckning? Jag har aldrig sett en så tydlig stjärna på en häst tidigare, den är lika tydlig nu som när hon föddes, och jag som trodde att den skulle formas om när hon växte, men inte.

   Gilla

  1. Tack :) Hon föddes hos oss för snart fyra år sedan, så hon är väldigt speciell för mig. Snart dags för inridning, vi får väl se hur det går :o Kanske får fota till eget vilda västerntema ;)

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.