Oväntat möte (198/366)

oväntat möte 1

Vågar man gå fram och titta vad det där är..?
.

oväntat möte 2

Bra miljöträning för våra hästar, som lever livets glada och lugna dagar, och inte utsätts för så många nya intryck just nu. När de fick beröm för att de vågade gå fram, ville de inte sluta nosa på den där annorlunda hästrasen ;)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

20 reaktioner till “Oväntat möte (198/366)

    1. Hästar är enormt nyfikna, men flyktinstinkten ligger ju väldigt nära också, eftersom de i vilt tillstånd är bytesdjur. Därför kan de skygga för många olika saker och ta till flykten när de blir skrämda. De var väldigt skeptiska till den märkliga hästen där vid staketet, men vågade sig fram till slut :)

      Gilla

    1. Vad kul att du tycker det, jag tycker ofta likadant, man vill se mer kring bilderna. Hur de togs, hur fotografen tänkte. Jag var mycket mer noga med att beskära bilderna tidigare, men numera brukar jag försöka blanda upp de beskurna bilderna med foton på litet avstånd där man ser vad som pågår. Fotografiskt kanske de beskurna bilderna blir snyggare, men jag tror att det är de dokumenterande bilderna man kommer att uppskatta mest på några års sikt, som stöd för minnet :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.