Skugglek (200/366)

skugglek

Gårdagens kvällsljus fick krukorna på trappan att mer likna höstplanteringar än sommarplanteringar. På andra sidan om trappan har vi Margueriter, det är betydligt somrigare med vitt och gult än de här höstfärgerna. Till temat ”Blomsterprakt” eller kanske ”Prunkande” skall jag ha hunnit rätta till det här. Före- och efterbilder kommer framöver!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 reaktioner till “Skugglek (200/366)

  1. Tack så mycket :) Jag hade sådan tur att blomkrukorna står i rätt läge för att ljuset från solnedgången skall lysa upp från rätt sida för att skapa de där skuggbilderna.

   Gilla

  1. Tack :) Det var ett sådan där nästan magiskt kvällsljus när allt färgades guldrött. Dessutom alldeles lugnt och stilla, det var så skönt att vara utomhus och gå omkring på tomten.

   Gilla

 1. Naturliga skuggor kan ge väldigt läckra och ibland vackra effekter och visst är de kul att upptäcka och att fotografera innan de helt plötsligt försvinner. Här har du lyckats riktigt snyggt :-)
  Passar på att tacka dig, nu när jag för stunden är uppkopplad, för dina alltid så fina kommenterar. De gör mig lika glad och inspirerad varje gång ska du veta. Ha en fin fortsatt helg önskar jag dig från Sarawak där regnet just nu öser ner. Men det är iallafall varmt :-D

  Gillad av 1 person

 2. Det första jag tänkte när jag bilden och inte läst texten var: Det här fotot har hon nog inte tagit idag.

  Åsså som ett brev på posten får jag förklaringen.Älskar den bilden för skuggspel är så himla spännande tycker jag. De är ju konstverk i sig.

  Gillad av 1 person

  1. Jag håller med dig, det kan vara så snyggt med skuggorna som bildas. I den här bilden tycker jag att skuggorna var snyggare än själva planteringarna, särskilt som ljuset fick krukorna att se ut som höstplanteringar, och det vill jag inte ha än :)

   Gilla

  1. Tack! När jag såg temat såg jag framför mig händer som man formar och som ger skuggbilder som kaniner och annat. Men det kändes inte riktigt som jag. Det här är väl också någon form av skugglek, särskilt som skuggorna dansar på bakgrunden när det blåser litet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.