Flythjälp (251/366)

livräddare

Livbojar hänger med jämna mellanrum på det fina smidesstaketet längs Fyrisån, om någon skulle falla i vattnet. Det är så vackert med alla blomsterarrangemang och kastanjeträden. Det gäller att passa på att njuta av all grönska och växtlighet, i dag kände jag den där klara, höga luften som är så typisk för annalkande höst.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

10 reaktioner till “Flythjälp (251/366)

 1. Precis den där höstluften kände jag och maken också under vår kvällspromenad. Samma sak varje år. Sonen fyller år den 3/8 och sedan är det som att sommaren avvecklar sig själv i rask takt…

  Gilla

 2. Härligt foto :) Det första jag lägger märke till är räcket och bron. Yrkesskada :D Byggt några gång och cykelbroar. Blev väldigt nyfiken vilket material räcket är gjort av, ser ut som gjutjärn men tvivlar på att man gör räcken i gjutjärn för de är sköra. Du kan inte försöka få reda på det? :D

  Gilla

 3. Otroligt vackra färger och då menar jag inte bara blommorna utan bron också.
  Å tack tjejen att du nämnar hösten redan nu – den 8 augusti. Det enda vi kände/känner fortfarande i stor-Stockholm är en otrolig blåst. Vi gick över Liljeholmsbron idag och höll på att blåsa bort, vilket ju hade varit synd;-)

  Gilla

 4. Som simlärare är jag väldigt glad att höra det här med livbojar sen kanske de inte är vackra, men det är det gröna naturen och vattnet därtill!

  Gilla

 5. Vackert fotat på vatten, bro och livboj. Det är snyggt med många blommor i samma färger! Javisst ä det ändå skönt med hösten klara luft efter den fuktiga rötmånaden :)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.