Trevlig överraskning

var du än är 2

Den här fina boken kom med posten häromdagen. Roligt med överraskningar, och det verkar vara en bok med ett tänkvärt budskap. Isabella läser den just nu, och sedan skall jag läsa den jag också eftersom det är ett recensionsexemplar. Ett perfekt sätt att få inblick i barnens läsliv. En extra bonus är att man delar läsupplevelsen och kan prata om den efteråt och jämföra tankar. Recensionen kommer på lördag.

8 reaktioner till “Trevlig överraskning

 1. Härligt med läseupplevelser både för gammal och ung. Själv väntar jag ivrigt på ett par böcker som förhoppningsvis ska ligga i brevlådan vilken dag som helst. Det har blivit ett glapp mellan den sista jag redan läst ut och de jag väntar på. Får inte upprepas :)

  Jag uppskattar verkligen dina tankar som du skrev ner på ett fototema hur du tänkte. Jag kommer in under morgondagen och kommenterar det.
  En jättebra idé som jag ska försöka också göra ibland. För det är väldigt bra att höra vad andra anser och tycker. Man vill ju lära sig nytt och mer :)

  Stort tack Anette för den fina dikten också som du gett till mig. Uppskattade verkligen den.

  Kram

  Gilla

 2. Det var en trevlig överraskning. Böcker kan man inte ha nog av. P.g.a. en nervskada i halsryggen kan jag bara läsa liggande och endast pocketböcker under 400 sidor. Det gör jag innan jag somnar. Annars har jag alltid en bok i örat. Tur att ljudböcker finns.
  Kul att dela sina läsupplevelser med sitt barn.

  Gillad av 1 person

  1. Oj, det låter allvarligt… hoppas att du inte har alltför ont av skadan? Jag förstår att tjocka inbundna böcker kan bli för tunga att hålla upp, Börjlinds senaste (”Sov du lilla videung”) är enormt stor, 440 sidor. Men den kanske finns som ljudbok, i så fall rekommenderar jag den. Jag gillar alla deras böcker i serien om Rönning/Stilton.

   Gilla

 3. Önskade jag hade ro att läsa mer böcker. Förr läste jag mycket, men tiden verkar inte räcka. När jag läser när jag lägger mig somnar jag efter 3-4 sidor :)

  Gillad av 1 person

  1. Jag vet precis vad du menar, jag kan inte läsa på kvällen. Och jag har inte läst böcker på det här sättet på åratal. Två-tre om året, max. Men i januari, som ett nyårslöfte, bestämde jag mig för att sluta använda all dödtid till att zappa på telefonen och istället läsa böcker. Det är otroligt vilken skillnad det har gjort för mig.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.