Sinnesro (260/366)

sinnesro 1

Katter kan verkligen slå av och på energin utan några som helst problem. Här har Fame lagt sig till rätta, och laddar antagligen inför stundande kattrace…

Jag har fotat med mitt vanliga Canon EF 50/1,4 USM, den här gången med blixt eftersom det varit mulet och grått hela dagen. Jag kunde förstås ha skippat blixt och justerat bland annat ISO-talet istället, men när man har med djur att göra finns det inte så mycket tid till justeringar. Och i ärlighetens namn var jag inte tillräckligt inspirerad i dag. Men i morgon är en annan dag ;)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

14 reaktioner till “Sinnesro (260/366)

 1. Det är verkligen inte lätt att få katter sitta modell. Du har lyckats helt otroligt bra. Gillar också den vita kudden som bakgrund, då syns de blåa ögonen ännu mera.
  Vi kan lära oss mycket av katternas förmåga att slappna av. Ibland räcker det att titta på dem för att varva ner.

  Gilla

 2. Blev väldigt fint med den vita kudden i bakgrunden passar perfekt till Fame. Jag gillar verkligen det ljusa i din bild och det lyckades du bra med genom blixten och ljuset från fönstren.
  Jag gillar 50 mm-objektivet för det mesta och här är det suveränt.

  Gillad av 1 person

  1. Tack, vad roligt att du tycker det :) Jag är litet svag för ljus bakgrund och stuvade om kuddarna så att den vita kudden skulle ligga närmast Fame. Sedan gällde det bara att Fame skulle lägga sig där jag ville, så att vinkeln blev bra… Inte helt lätt att regissera katter :o

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.