Nya böcker i september, och några äldre

septemberläsning2016

Tio av böckerna har jag lovat att recensera i september på speciella recensionsdatum som förlagen bestämmer. Tre av böckerna skall jag läsa och recensera så snart jag kan. Ett par hoppas jag hinna läsa, men sannolikheten för det är nog minimal, som ”Fyren mellan haven”. Den boken har filmatiseras och kommer på bio i höst, jag skulle gärna hinna läsa den innan dess.

Vissa av böckerna har jag stora förväntningar på, andra litet mindre. En bok som kommer att bli väldigt intressant att läsa är ”Tårar i havet”. Det är en bok som handlar om historiens största fartygskatastrof, som krävde över 9000 liv (framförallt kvinnor och barn) och inträffade bara 15 mil från den svenska kusten. Känner ni till den? Nej, det gjorde inte jag heller, och det är ju hemskt när man tänker på det. I slutet av september kommer jag att recensera den här i bloggen.

Vad har ni för läsplaner för september? Berätta gärna eller länka om du skrivit ett blogginlägg om det!

Ha en fin dag!

11 reaktioner till “Nya böcker i september, och några äldre

 1. Jag älskar att läsa och när vi reste Europa runt under ett helt år 2015 läste jag MASSOR. Just nu är jag inne i en period när jag inte har ro att läsa. Ingen av oss har fast jobb f.n. och båda jobbar både med bloggen och med en massa olika sidoprojekt och diverse jobb. Det blir att man liksom aldrig är ledig riktigt… Men det kommer säkert tider framöver då jag läser igen! :)

  Gilla

 2. Jag önskar att jag hade mer tid till att läsa. Har läst massor genom åren men tappat en hel del. Det har nog inte varit riktigt rätt läge… Imorse på nyhetsmorgon blev jag dock väldigt nyfiken på att läsa boken som Sanna Bråding nyss kommit ut med. Det var riktigt spännande att höra henne berätta på TV om en del av det boken handlar om. Det blir nog ett givet ”att göra” i höst ;). Ha det gott!

  Gilla

 3. Här står jag mig slätt, väldigt slätt. Känner inte igen en enda titel och bara en författare – Jojo Moyes som jag inte har läst. Är nog tyvärr alltför insnöat på deckare. Även om jag just nu läser en jäs, vilket jag inte har gjort sedan jag gick i plugget. Har ju läst alla Harry Potter böcker både en och två gånger, så jag kunde inte låta bli att köpa boken ”Harry Potter and the cursed child” som alltså är en pjäs som just nu spelas i London. Efter 149 sidor vet jag inte om jag gillar den eller inte. Hade nog velat läsa den som en bok…

  Gilla

  1. Visst är det! Tur att flera är snabblästa, annars skulle det bli problem att hinna läsa dem. Det brukar ju dyka upp andra spännande böcker också som man får tips om i bloggar och på Instagram :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.