Impad (276/366)

bokvikning

Våra två tjejer är väldigt olika. Den ena imponerar på mig genom att vara så intresserad av och duktig på tekniska saker. Redan när hon var liten tog hon inte bara emot leksaker och började leka med dem, hon vände och vred på dem först, och provade olika funktioner. Det är hon som hjälpt mig med grunderna i Photoshop. Vår andra dotter har alltid skapat saker. När hon var i femårsåldern skapade hon en ask av papper. Inget konstigt med det. Bara det att asken hade formen av ett gap med en lång tunga som stack ut och asken såg ut som Gene Simmons i Kiss. Här har hon provat att vika sidor i en bok som under många år inte inspirerat oss till ett enda dugg, däremot inspirerar och imponerar Bellas kreativitet och enorma tålamod på mig. Jag tycker att det ser ut som Operahuset i Sydney.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

14 reaktioner till “Impad (276/366)

 1. Härligt med olikheter och att de får lov att vara olika. Våra troll är också väldigt olika, men har lika tankar när det gäller känslor och livet i stort. Vi är fyra systrar som också fått lov att vara olika och omtyckta för dem vi är. Jag är så glad och tacksam för det och vill att mina barn ska få samma möjlighet och känsla. Jag (vi) är stolt över dem och hoppas de fortsätter stå för sina tankar och vågar prova olika saker som intresserar dem. <3

  Gillad av 1 person

 2. Så fint med olika personligheter, duktiga på olika saker. Det bästa som finns måste väl vara en mamma som står imponerad bredvid och peppar och stöttar. Då kan man nog bli hur bra och lycklig som helst!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är ju på det sättet barnen får blomma ut och lov att bli den de är och vi älskar dom precis som de är!

   Gilla

 3. Så himla duktigt gjort! Å visst påminner konstverket om operahuset i Sydney. Tänk att en ”coffee table book” som ingen bläddrar i kan bli en fröjd för ögat:-)

  Gilla

 4. Visst är det härligt att se hur olika de kan vara, här är det Jozzan som är den tekniska hon är yngst, men hon har varit duktig på att måla också, där är det färger som gäller, ganska starka färger medans Izabelle är mer av en teoretiker. Hon är den modigare numer, när det var små skickade Izabelle fram Jozefine om de skulle betala eller fråga om något. Nu är det tvärsom…Kreativa har de varit båda två, de finner lösningar som jag inte tänkt på, men så har vi låtit dem hållas och bara sagt att de ska städa efter sej. Men det har inte alltid varit lätt för mej med all oreda inte för att jag är pedant på det sättet. Det gör inget om det är lite oreda men hua ibland såg det ut som…jag vet inte vad. Izabelle är mer ordningssam, mest i den här familjen även om hon kan stöka till med, fast det kommer inte nära av det stök Jozzan kan skapa. Jozzan har dock börjat ändras och gillar att ha lite mer ordning i kaoset nu så det händer nog att hon städar sitt rum 2, ibland 3, ggr i månaden. Förut händet det…aldrig förrän jag och gubben fick gå igenom (läs; plöja) hennes rum som nog tog ett par dagar att städa och 30 minuter att få till det igen för henne! (*skrattar*) Hon har undvikit att städa sen hon föddes. Izza städar sitt rum 2-3 ggr vecka så viss skillnad finns och tur är det! Olika är bra.

  Gilla

 5. Ja du, det gör det faktiskt. Riktigt fint och väldigt kreativt :) Visst är det väl härligt och spännande att syskon med samma gener kan bli så olika. Både till utseende och egenskaper. Det är fascinerande och häftigt. Va stolt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.