Rösta på vad jag skall baka och fotografera till bloggen!

 

Till helgen skall jag spara ihop tillräckligt många ägg för att kunna baka. Jag har flera olika Baxboxar som väntar på att användas. Vad tycker ni att jag skall baka, fotografera och lägga upp bilder och recept på här i bloggen? Rösta, så bakar jag det recept som får flest röster.

Ha en fin kväll!

 

10 reaktioner till “Rösta på vad jag skall baka och fotografera till bloggen!

  1. Himla rolig idé:-) Men med tanke på mitt magvirus åch att jag inte gillar sötsaker så avstår jag från att rösta. Men om du någonsin frågar samma sak om nå’t matigt så är jag med. Inte ens det hade jag kunnat rösta på just idag om du förstår vad jag menar;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.