Skip to content

Rösta på vad jag skall baka och fotografera till bloggen!

8 september, 2016

 

Till helgen skall jag spara ihop tillräckligt många ägg för att kunna baka. Jag har flera olika Baxboxar som väntar på att användas. Vad tycker ni att jag skall baka, fotografera och lägga upp bilder och recept på här i bloggen? Rösta, så bakar jag det recept som får flest röster.

Ha en fin kväll!

 

10 kommentarer leave one →
 1. 8 september, 2016 08:36

  Himla rolig idé:-) Men med tanke på mitt magvirus åch att jag inte gillar sötsaker så avstår jag från att rösta. Men om du någonsin frågar samma sak om nå’t matigt så är jag med. Inte ens det hade jag kunnat rösta på just idag om du förstår vad jag menar;-)

  Gilla

 2. 8 september, 2016 07:55

  Vilken rolig idé! Det ska bli kul att se vad det blir för smarrigt! Jag röstade på Moccacheesecake, det lät gott! 🙂

  Gilla

 3. 8 september, 2016 07:21

  Röstade på sommarpaj! Låter gott och lite fräscht.

  Gilla

 4. 8 september, 2016 06:28

  Åh jag vill att du bakar choklad rulltårta! Med smörkräm…mums ❤

  Liked by 1 person

 5. 8 september, 2016 06:14

  En sån kul ide ! Blir spännande att se vad det blir för mumsigt.
  Ha en fin kväll du med !

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: