Stänk (297/366)

snart-regn

– Det är bara några mörka moln, de passerar snart :)
.

regnstank

– Vänta litet, det är bara några regnstänk… bara en bild till…

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

9 reaktioner till “Stänk (297/366)

 1. Jag gillar också dessa bilder skarpt! Kul att hon ska fota hästen på första bilden och jag tokler när jag ser den andra bilden på stortjejen som ler så vackert mot kameran trots regnet. ”Okej mamma, nu har vi fotat klart va?” kanske hon tänkte, men det syns inte.

  Gillad av 1 person

 2. Härliga bilder på döttrarna. Perfekt med båda bilderna, de behöver varandra för att bli riktigt bra båda två! Extra plus för storasyster som står i regnet och låter sig fotas trots att regnet häller ner!! Tapper tjej!

  Gilla

 3. Åhh.. vilka helt underbara bilder Annette ! De här gillar jag spontant väldigt mycket. Men varför då ? Jo, de är så glada och positiva och sprider därmed också glädje trots mörka moln på himlen som dotterna bara ser som några stänk med sitt härliga leénde. Tycker båda bilderna är jättebra med fina milda och naturliga färger plus bra skärpa. Gillar att du fick med hästen på första bilden liksom paraplyet som är på väg att fällas upp och dottern beredd med sin kamera. Allt tillsammans gör bilderna så levande.

  Gillad av 1 person

  1. Tack :) Jag gillar dem också, av samma anledning som du, att de är ögonblicksbilder över hur det faktiskt var, och de utstrålar känsla, åtminstone den nedre bilden. Jag hade inte tänkt ha med dem i utmaningen, men när de fått ligga till sig litet så tyckte jag att de får duga, inte för det fototekniska, som kunde varit bättre, men för att det händer något i bilderna. Ibland måste man sänka kraven på sig själv, och det har jag gjort i dagens inlägg :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.