Recycle (303/366)

recycle

Jag har tittat efter tallrikar som skall passa vårt hem, vår matlagning och våra glas och övrigt porslin som vi redan har. Det skulle vara tallrikar med litet vintagekänsla, eftersom vi gillar den gammaldags stilen och den passar vårt hem. På Tradera hittade jag tallrikar med grå dekor och pärlbård, och tyckte att de skulle passa oss perfekt – återvinning, med andra ord! Det känns extra bra att funktionella saker kommer till användning och glädje och inte bara kastas. Nu håller jag koll på Tradera för att buda hem mer från den fina servisen Moments av Maria Montazami.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

17 reaktioner till “Recycle (303/366)

 1. Du är fantastisk på att se det vackra i det lilla, det behövs bara små detaljer för att förhöja känslan av det du vill skapa. Som här, den lilla kvisten med rönnbär liksom färgens servett som matchar duken och det vackra porslinet förstås. Nu var ju temat Recycle vilket man nog måste läsa din text för att förstå för någon återvinning är nog inte det första man tänker på när man ser din så vackert komponerade bild.

  Gilla

 2. Maria Montazami – är inte hon en av Hollywoodfruarna?!
  Det är alltid kul att hitta något som man verkligen vill ha och kan återvinna. Gillar inte heller att bara slänga saker. Önskar di lycka till med servisen!

  Liked by 1 person

  1. Det stämmer. Hon är litet småcharmig med sin sävliga stil, men jag hade inte tänkt mig en servis designad av henne. Och så, efter mycket letande, hittar jag en modell på tallrik som jag gillar, och då är den designad av just henne, ha ha :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.