Räddaren i nöden (307/366)

Räddaren i nöden - en bastu!
Räddaren i nöden – en badstuga!

Det var så fint ljus i morse, och den kalla luften gjorde att det ångade från vattnet. Min första tanke var att fota till temat morgonljus, men vid närmare eftertanke… vad kan vara en bättre räddare i nöden än en badstuga, efter ett kallt dopp i sjön? Det ryker från skorstenen, så den är dessutom uppvärmd och klar att använda.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

30 reaktioner till “Räddaren i nöden (307/366)

    1. Tack! Vad roligt att du tycker det! Jag såg vyn från bilen när jag skjutsade barnen till skolan, så på vägen tillbaka parkerade jag på en avtagsväg, gick genom högt gräs och buskage för att komma fram till sjön sm det verkligen ångade om. Jag kände mig som en inkräktare, för det kom ju rök ur skorstenen på badstugan :o Efter några få foton smög jag tillbaka, ganska nöjd med att faktiskt ha stannat och tagit den där bilden jag fick i huvudet när jag såg sjön :)

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.