10 reaktioner till “När du får oväntat besök…

  1. Tack :) När man träffas så mycket som vi gör, blir det lätt att man tar saker för givet, som att hon är piggare och mer energisk än många ungdomar, men när jag såg henne där på hästen kände jag att tillfället måste bevaras.

   Gillad av 1 person

 1. Klart man måste föreviga den händelsen och gärna bjuda henne på en kopp Gevalia också;-)
  Toppen med en 72-årig mamma som fortfarande rider! Hoppas du brås på henne:-)

  Gilla

 2. Självklart !! :-D Vilken fin häst och helt underbart att ha en så pigg och framåt mamma som kommer och överraskar. Fast 72 år idag är kanske inte någon särskilt hög ålder. Annat var det förr när man var gammal tant vid 50 :-) :-) :cool:

  Gillad av 1 person

  1. Ja, hon är ganska vild, min mamma. Jag är en fegis i jämförelse med henne. När jag var barn tvingades jag väl mer eller mindre tuffa till mig, med mamma som är nästan helt orädd för allting, och så två bröder. Som vuxen har jag tappat en del av tuffheten, när jag inte behövt den. Min bild av mamma däremot, kommer alltid att vara när hon kommer susande alldeles för snabbt på en fyrhjuling, sladdandes genom kurvorna med hunden bakom sig med öronen fladdrande i vinddraget, överlycklig över att få följa med. Ja, tänk när man var tant vid 50… Då hade jag varit där om tre år :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.