Tillåtet (309/366)

tillatet

Så här ser det ofta ut i vårt vardagsrum. Cellon står framme eftersom Jackie övar litet varje dag, och cellofodralet ligger kvar på golvet. Först påminde jag om att hänga upp fodralet, för att inte Fame skall använda det som sovplats, sedan hängde jag upp det själv. Nu har jag gett upp, så nu är det fritt fram för Fame. Märklig plats att välja, när det finns soffor, sängar, fåtöljer och andra platser som borde vara mysigare. Nej, cellofodralet skall det vara :)

Hur tycker ni andra som är med i fotoutmaningen att det går, nu när vi är inne på slutspurten?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

18 reaktioner till “Tillåtet (309/366)

 1. Så fin bild! Det går ju lite upp och ner med inspirationen till utmaningen, jag drar ner på ambitionen och kanske inte är 100 % nöjd med bilden men det blir en tolkning….:) Lycka till, detta fixar du!

  Gilla

 2. riktigt tjusig bild, fame ha nog hittat sin favoritplats verkar det som. Nu just känns det lite trögt med 365 utmaningen för mej, tiden vill inte räcka till och kanske även inspirationen saknas, kämpar vidare mot målet!

  Gilla

  1. Tack så mycket :) Ja, det är trögt för mig också. Både tid och inspiration saknas. Men i morse fick jag faktiskt en idé till ett tema, så det skall jag testa så snart solen vill visa sig. Och strax skall jag testa att fota till temat ”tofsar”, om det inte är för dåligt ljus.

   Gilla

  1. Tack, vad roligt att du tycker det :) Min inspiration till att fota har varit väldigt låg på grund av att det är så grått ute, och det kommer ju inte in lika mycket ljus då heller. Men när jag såg Fame ligga där och mysa, måste jag ju bara hämta kameran :) Jag blev tvungen att ljusa upp bilden litet, men jag blev ändå förvånad över att motivet syns, jag tycker att det är så mörkt både ute och inne nu.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.