Kängor (315/366)

kangor

Det här fotot hade kunnat heta ”Paus i trädgårdsarbetet”. Allt man fotar behöver inte vara sanningsenligt. Men man kan gärna få undra om den där människan verkligen krattar höstlöv i de kängorna. Och om hon verkligen lade trädgårdsarbetet åt sidan för att istället dricka te och läsa en bok.

Jag fotade några bilder med fokus på tekoppen och några med fokus på kängorna, och jag tycker att den här blev mest intressant, när kängorna är med i bilden, men snarare anas än syns. Vad tycker ni?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

13 reaktioner till “Kängor (315/366)

 1. Väldigt snyggt arrangerat. Gillar att kängorna bara anas eller som jag ser det, inte syns lika tydligt som den vackra tekoppen. Supersnyggt med alla omkringliggande höstlöv och krattan däremot tycker jag mer bara kan anas. Snygga kängor :-D

  Gillad av 1 person

  1. Tack :) Isabella, vår snart tolvåriga tjej, visade mig en bild på hur hon tyckte att jag kunde lösa det temat. En stubbe med en tekopp och ett par stövlar. Jag blev inspirerad direkt, och gick ut för att fota. Sedan blev det inte alls så, men som sagt, hennes förslag inspirerade. Visst är de läckra, kängorna :) Sköna att gå i också, vilket man inte kan tro. Patrik överraskade mig med dem för några år sedan, ibland får han in en fullträff på presenterna.

   Gillad av 1 person

 2. Jag gillar verkligen en sådan här bild där man får låta fantasin skena iväg och fundera lite på innebörden av fotot och vad har fotografen menat.
  Vackert kreativt foto med fint skärpedjup och snyggt arrangemang.
  Härliga höstfärger.

  Gilla

 3. Såg den redan igår på instagram och tyckte/tycker den är jättefin. Gillar att man kan arrangera och fixa i ordning ibland för att fota. Visar ju bara att du är kreativ. Och bilden ger en mysig höstkänsla. Me like :) Trevlig helg!

  Gilla

 4. Tycker också att bilden är fin men kanske inte så realistisk (inte i min värld i alla fall). Men alla bilder behöver ju inte vara det, det gör att man ibland hajar till och börjar fundera.

  Gilla

 5. Hahaha! Hur brukar dom skriva i tidningar – bilden är arrangerad. Å din bild är verkligen otroligt fint arrangerad tycker jag. Å självklart undrar jag om du verkligen krattade löv i dessa skor med klack;-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.