4 reaktioner till “Allt är inte guld som glimmar

  1. Så sant, så sant! Mycket snack och lite verkstad har då aldrig legat för mig om man säger så.

    Antar att du syftar på det amerikanske presidentvalet. Men just i det här fallet hoppas jag att en mängd aktioner som Trump utlovat uteblir…

    Gillad av 1 person

    1. Jag tänkte inte på presidentvalet, i det fallet hoppas jag snarare att en massa ord inte blir till konkret handling. Jag tänkte på att jag som 47-åring fortfarande är så naiv att jag tror på godhet i ord, som sedan inte visar sig i handling. Och jag blir fortfarande förvånad när orden inte har substans, det är bara luftslott. Jag borde väl lära mig någon gång, men jag förblir nog naiv.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.