Eget tema: Vinnare (354/366)

baka-som-en-stjarna

Här är årets vinnare i teveprogrammet Hela Sverige Bakar. Det var inte lätt att få till ett acceptabelt foto när ljuset var nästan obefintligt hela dagen. Jag försökte arrangera några bakattiraljer runt boken, och ser ni vilka fina ägg våra höns värper nu, några sådana fick förstås också vara med ;) Och så strödde jag ut litet florsocker runt om, för att skapa en snyggare bakgrund till boken. Sedan var det bara att kliva upp på köksbänken för att fota ovanifrån, det var enda sättet att få hyggligt bra ljus från fönstret.
.

tartan

Och förresten är jag också en vinnare :) Jag vann nämligen boken på bilden här ovanför genom att delta i en tävling som Bonnier Fakta höll i, där man skulle visa ett bakverk som man själv gjort. Jag laddade upp ett foto på tårtan jag gjorde till Jackies tioårskalas i början av året, och det räckte till vinst. Superkul, och jag har redan valt ut ett par recept ur boken som jag skall testa! Recension av boken och bilder på vad jag bakat kommer i bloggen.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma tema.

 

10 reaktioner till “Eget tema: Vinnare (354/366)

 1. Jättesnygg tårta du gjorde så jag förstår att du vann boken, det ska bli kul att se vad du tycker om den. Grattis till vinsten och fina foton

  Gilla

 2. Stort, stort GRATTIS till den helt förtjänta vinsten. Tårtan är ju ett konstverk! Nu vet jag vilken egenskap jag glömde i föregående kommentar – konstnärlig:-)

  Det gäller ju ditt arrangemang på köksbänken också – kreativt. Läckert! Å lycka till med att torka bort florsockret;-)

  Gillad av 1 person

  1. Ha ha, tack ♥ Det är roligt att testa sig fram, både vad gäller foto och bakverk. Men egentligen gillar jag mest att laga mat, jag äter inte så mycket av bakverken själv, det roligaste är att skapa dem :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.