Skip to content

Nyskördad (353/366)

8 december, 2016

granris

Julklapparna brukar vi vara klara med redan i slutet av november, så även i år. Då har vi litet tidsmarginal för ovälkomna influensor som brukar dyka upp ungefär vid den här tiden, så att vi ändå hinner julpyssla, baka och julmysa de sista veckorna innan jul, även om vi blir hängiga, febriga och hostiga ett par veckor i december.

Ett moment som jag alltid brukar vara sen med är att klä julbocken. Kanske för att den står utomhus, och det ofta är mer höstkänsla när man är utomhus än julstämning, och då kommer jag till skott först en bit in i december, som nu. Nu har jag i alla fall släpat hem granris som jag hoppas räcker en bit på väg till julbocken och till krukorna vid entrén. Nyskördat granris, med andra ord. Bilder på hur julbocken växer fram kommer om någon dag eller så.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma tema.

3 kommentarer leave one →
 1. 11 december, 2016 07:40

  En härlig tolkning och jag kan nästan känna doften av granris ända hit 🙂

  Gilla

 2. 9 december, 2016 09:12

  Underbart att bara kunna bestämma sig och sedan leverera! Fin julig bild blev det också! Härlig grönfärg på granen, fin kontrast till vit bil!

  Gilla

 3. 8 december, 2016 04:35

  Planering och framförhållning är ytterligare positiva egenskaper som jag förknippar med dig – utöver att vara strukturerad, engagerad, ambitiös och pysslig! Å några till egenskaper, som jag glömt;-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: