Topp tio: mina bästa bilder 2016

mest-nojd-med-2016

Av de bilder jag fotat till fotoutmaningen 365 bilder är jag mest nöjd med de här. Det märkliga är att jag trodde att samtliga de här bilderna skulle bli misslyckade, men när jag såg dem på skärmen tyckte jag om dem. Av alla bilder jag fotat i år är det ändå bara en som jag är riktigt nöjd med, nämligen fotot på Rånäs slottsruin. Det var ren tur att fåglarna flög i en cirkelform runt tornet, men i efterhand tycker jag att det var den detaljen som gjorde bilden intressant.

Jag har visserligen anmält mig till nästa års fotoutmaning också, men just nu lutar det åt att jag inte är med. Efter det här året har jag kommit fram till att jag vill lägga mer tid på att fila på fototeknikerna än på att hitta motiv som passar vissa teman. Men även om jag inte är med själv, kommer jag att titta in hos er andra och inspireras av era bilder.

Ha en fin fredagskväll!

 

8 reaktioner till “Topp tio: mina bästa bilder 2016

 1. Många vackra bilder, mina favoriter är dottern vid hästen, ladan i vinterskrud, borgen med de kretsande fåglarna, kalasbordet och de söta kycklingarna…. Det var svårt att välja! Önskar en God Jul och ett härligt Gott Nytt År!

  Gilla

 2. Måste ha varit svårt att välja 10 bilder av alla dina fina foton! Hoppas du är med näsa år, men jag förstår om du känner att du inte hinner med för du verkar ha många järn i elden. :) Tack för alla positiva kommentarer på min blogg. På frågan varför vi valde Färöarna som resmål så var det för att vår ena dotter och hennes man bor där för tillfället. Det är en helt fantastisk miljö som inte bilderna gör rättvisa. Så mäktigt och speciellt, jag skulle gärna åka tillbaka på sommaren då allt är grönt! Nu var det ju inte riktigt rätt årstid men fantastisk ändå! Rekommenderas starkt om man vill ha en annorlunda resa.

  Gilla

 3. Vi kommer att sakna dig om du inte kommer med, med många intressen e det inte det lättaste att hinna med allt. Man blir ett gäng som följer varandra, som blir intressantare ju längre utmaningen har pågått. Jag var helt säker på att inte komma med, men när jag ”vilat” mig efter det va färdigt, kan jag inte låta bli. Jag har blivit mycket bättre på att tolka teman, vilket jag tror kommer att hjälpa mig nästa år. Tack för följet så här långt ! 😋

  Gillad av 1 person

 4. Det kan inte har varit lätt att välja 10 bilder bland 366. Det är kul att delta i utmaningen men det är nästan det enda man har i huvudet på ett helt år. Förstår ditt beslut.

  Gilla

 5. Det kan inte ha varit lätt att välja 10 foton bland dina 365+1 photos under 2016. Rent allmänt tycker jag att du är en otroligt duktig fotograf med en väldigt speciell personlig ”touch”/redigering i nästan alla bilder jag sett. Det är inte många som lyckas med det tycker jag.
  Om jag får välja en favo bland dessa 10 foton så får det bli den nästsista bilden.

  Synd att du troligen hoppar nästa års 365 photos. Att leta motiv är roligt, men det tar ju tid. Ofta kommer ju motiven till en om man säger så, men det är ju betydligt lättare i en storstad än om man bor på landet. Även där ska du få en kommplimang – du lyckades alldeles utmärkt med dina bidrag till de olika teman!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.