Throwback Thursday: Jackie 1,5 år sjunger Majas visa

 

 

När jag var barn tyckte jag att det var ett evigt tjat om ”vad stor du har blivit” och ”tänk, vad fort tiden går”. Nu säger jag exakt samma saker själv. Det här är en liten filmsnutt från när Jackie var 1,5 år och sjöng Majas visa (När lillan kom till jorden). Snart fyller hon 11 år. Vart har tiden tagit vägen?!

Ha en fin torsdag allesammans!

 

6 reaktioner till “Throwback Thursday: Jackie 1,5 år sjunger Majas visa

  1. Såååå söt hon är! Minns precis som du alla de vuxnas tjat om ”lilla” mig som blivit så stor. Nu säger man precis samma sak. Tror det är ganska så naturligt ändå;-)

    Gilla

  2. Jag kan ju bara hålla med om det du skriver. Jag avskydde när alla kommenterade just om hur fort tiden gick och såååå stora vi blivit. Nu gör även jag det och jag skulle vilja stoppa tiden lite. Bäst att ta vara på tiden så gott det går. Snart är de så stora att de inte vill vara med mamma lika mycket och kanske blir jag dessutom sådär pinsam som en del föräldrar blir… :0 Fint minne du delat med dig av! <3

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.