Skip to content

Throwback Thursday: Jackie 1,5 år sjunger Majas visa

26 januari, 2017

 

 

När jag var barn tyckte jag att det var ett evigt tjat om ”vad stor du har blivit” och ”tänk, vad fort tiden går”. Nu säger jag exakt samma saker själv. Det här är en liten filmsnutt från när Jackie var 1,5 år och sjöng Majas visa (När lillan kom till jorden). Snart fyller hon 11 år. Vart har tiden tagit vägen?!

Ha en fin torsdag allesammans!

 

6 kommentarer leave one →
 1. 31 januari, 2017 09:59

  Jösses så söt!!! Ja det är läskigt vad fort det går. Bara vi som inte blir äldre…. Eller? Fyller ju 50 i år…

  Gilla

 2. Pia permalink
  27 januari, 2017 01:10

  Så gulligt😍

  Gilla

 3. 27 januari, 2017 12:56

  Såååå söt hon är! Minns precis som du alla de vuxnas tjat om ”lilla” mig som blivit så stor. Nu säger man precis samma sak. Tror det är ganska så naturligt ändå;-)

  Gilla

 4. ogamotoga permalink
  27 januari, 2017 11:04

  Men guuud så söt!!! ❤
  Och jag håller med dig om det där tjatandet, hahaha 😀

  Gilla

 5. 26 januari, 2017 09:34

  Jag kan ju bara hålla med om det du skriver. Jag avskydde när alla kommenterade just om hur fort tiden gick och såååå stora vi blivit. Nu gör även jag det och jag skulle vilja stoppa tiden lite. Bäst att ta vara på tiden så gott det går. Snart är de så stora att de inte vill vara med mamma lika mycket och kanske blir jag dessutom sådär pinsam som en del föräldrar blir… :0 Fint minne du delat med dig av! ❤

  Liked by 1 person

 6. 26 januari, 2017 09:17

  Säger detsamma. Hur kunde mina barn blir vuxna män utan att fråga mig? 😉
  Härligt minne även för Jackie antar jag.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: