När bra idéer dyker upp i drömmarna

vegetarianen-2

Hjärnan lever sitt eget liv på nätterna… ;) Jag drömde att Camilla Läckberg berättade att hon skulle skriva en kombinerad deckare och kokbok. Själv var jag nästan klar med en egen bok i deckargenren, och mindes dessutom titeln när jag vaknade; Spanaren. Otroligt hur detaljerade drömmar ofta är.

Ju mer jag tänker på den kombinerade deckaren/kokboken, desto mindre galet blir det. Det skulle ju kunna vara en deckare där mördaren bjuder sina offer på en kulinarisk måltid, som dessvärre för offren är förgiftad. Boken skulle kunna innehålla recepten på offrens sista måltider, vore inte det en väldigt makaber och annorlunda deckare? ;) Och vad gäller titeln på deckaren som jag själv tydligen har skrivit, är den väl inte så tokig..? Deckare har ofta titlar som består av bara ett ord och Spanaren låter ju litet lagom mystiskt.

Slutsatsen jag drar av detta, är att jag borde sova oftare.

 

6 reaktioner till “När bra idéer dyker upp i drömmarna

  1. Sov mer och skriv ner det du drömmer! Jag tycker det låter spännande och dessutom kan du det där med att skriva, så bara kör hårt, eller sov gott kanske jag ska skriva…. ;)

    Gilla

  2. Här gillar jag din klockrena slutsats:-)))) Dessutom är jag imponerad över att du minns titeln på boken du har drömt om. Jag kommer aldrig ihåg något när jag drömmer.

    Du som vill skriva böcker – sätt igång bara!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.