Helgfrågan v. 8 – Favoritläsplats

Mia håller i den bokrelaterade Helgfrågan, och den här veckan undrar hon:

 1. … vilka planer  vi har för helgen och…
 2. … vilken som är vår favoritläsplats?

rofyllt-1

Här är en av mina favoritläsplatser. I helgen hoppas jag hinna läsa en hel del, och nästa vecka har tjejerna sportlov, då räknar jag med att hela familjen kommer att få ännu mer tid för läsning :)

Fler som berättar om sina favoritläsplatser och helgplaner finns hos Mias bokhörna.

36 reaktioner till “Helgfrågan v. 8 – Favoritläsplats

 1. Så mysigt!!! :) Svar: Nej jag har inte egen häst utan en bekant som har varit gravid och fick bebis i somras som jag hjälper när jag har tid men med egna småbarn och hundar så hinner jag inte rida så mycket som jag skulle vilja! :( Du får berätta sen om Big little lies är sevärd! :)

  Gillad av 1 person

  1. Tack :) Jo, jag känner till det där med småbarn och andra djur, tiden räcker inte till. Jag har inte hunnit se Big little lies än, men berättar vad jag tyckte så snart jag gjort det!

   Gilla

  1. Tack :) Ha ha, nej normalt sett inte mina böcker heller. Men när barnen får konstnärliga idéer kan jag inte säga nej. Det där är en inredningsbok som jag nog bara tittat i någon enstaka gång, så ena dottern fick låna den för sitt projekt ;)

   Gilla

 2. Här har världsmästaren i bildarrangemang varit i farten igen! Så himla läcker bild!
  Så din favo läsplats är sängen. Det är du nog inte ensam om. Själv läser jag (konstigt nog) aldrig i sängen utan föredrar en solstol på balkongen. Med andra ord så är jag en renodlad ”sommarläsare”.

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det är jättemysigt att ligga där och läsa :)

   Kul att du lade märke till tapeten. Vi har tapetserat om i de flesta rum sedan vi flyttade in för tretton år sedan, men inte i vårt sovrum. Tapeten är sliten på vissa ställen, men vi tycker att den är så fin och den passar husets karaktär och tidsanda så bra. Av en slump fick jag se tapeten i en inredningstidning, där det stod att den är från 1930-talet och formgiven på 1780-talet av en tapetmakare i Gamla stan. När jag hade läst det gick det ju inte att riva ned den här tapeten och sätta upp något annat, då börjar det väl spöka i vårt gamla hus ;)

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.