11 reaktioner till “Ufo? (30/365)

  1. Häftig och vacker bild ! Vilken tur du hann få fram kameran ändå för det här molnfenomenet kan inte vara så vanligt. Så snyggt med röd/rosa färgen i molnfenomenet och formen det håller jag verkligen med om, Ufo eller kantarell :-)

    Gilla

    1. Tack :) Jag var ju tvungen att fota när molnet hade en sådan form. Men tyvärr var tajmingen inte den bästa. Vi var på väg från Uppsala när jag såg molnen, utan kamera… Så det tog tjugo minuter innan vi var hemma och jag kunde springa in efter kameran. Då hade det mest dramatiska försvunnit, men jag tänker fortfarande på filmen Armageddon när jag ser bilden.

      Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.