Hålla tungan rätt i mun (40/365)

I dag har vi varit ute på tomten i solskenet, och då fick kattungarna komma ut med oss. Under uppsikt hade jag tänkt, men så här bra gick det… Snabbt var Doris uppe i en av våra lönnar, men efter en stund insåg hon att det inte var lika lätt att komma ned, den här gången heller… Det slutade med att hon hängde längst ute på en smal gren i bara frambenen, bakbenen hade redan tappat greppet. Jag stod under trädet och lyckades fånga henne när hon föll, tokiga katt ♥

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

6 reaktioner till “Hålla tungan rätt i mun (40/365)

  1. :-) Vilken underbar bild !!! Så fint du har fångat kissen på bild men också i verkligheten, hihi….. skickligt ! :-) Den är ung, våghalsig och oerfaren :-) men vääääldigt söööt.
    Hade en likande upplevelse här i grannskapet där en matte stod och försökte locka och ropa ner sin lilla kisse som satt uppe i ett träd. Det var mörkt och kväller och matten ville ha in kissen för natten. Hur länge matten stod där och lockade med något godis i handen och samtidigt ropade det vet jag inte :-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.