6 reaktioner till “Välkommen vårvärme!

   1. Vi har nattkallt ännu ner mot nollstrecket och kan även vara minusgrader. Det har varit en seg och kall vår, valborgsmässoafton bjöd ju på ett rejält snötäcke. Idag har det varit runt 12 grader i skuggan men det har blåst. Skönt i lä i solen dock. I morgon skulle det tydligen bli varmare och sol, det ser vi fram mot! Däremot skulle det bli sämre väder till helgen (förstås). Efter valborg har det tinat bra men det är snö kvar ännu. Såg att några scillor precis börjat blomma idag. :)

    Gillad av 1 person

   2. Det skiljer verkligen mellan olika platser i landet. Här är det faktiskt -3 grader nu på morgonen, men på dagarna värmer solen om man är i lä. Jag måste försöka få in litet fotograferande igen och att titta runt hos er andra, inspirerande och samtidigt får man en ganska bra uppfattning om hur det ser ut på olika håll i landet.

    Gillad av 1 person

 1. Härligt att läsa att vårvärmen har kommit nu också till Sverige. Livet blir sååååå mycket gladare och lättare då. Dessutom blir man på bättre humör:-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.