Det är mitt… (45/365)

Fotot ser mer dramatiskt ut än det var. Egentligen var Alice bara glad och sprallig, men tillsammans med det obehagliga bokomslaget blev det en helt annan känsla över bilden som jag tycker kan passa till temat; Det är mitt…

Jag som helst väljer färgfoton har återigen valt svartvitt. Det här gången för att förstärka känslan i de vassa tänderna och bandaget på omslaget. Framöver kommer det däremot färgfoton från olika platser i Roslagen. I dag frös en eventuell fotoutflykt inne på grund av hård vind och omväxlande regn och hagel, men i slutet av veckan skall det bli behagligare väder igen.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

10 reaktioner till “Det är mitt… (45/365)

  1. I mina ögon ser det väldigt dramatiskt ut. Dels närbilden på Alice där hon nästan ser ut att vilja ta en tugga eller möjligen hugga, dels det laddade bokomslaget plus, att du valt svartvitt. Snyggt jobbat :-)

    Gilla

  2. Så läckert egentligen hur en bild kan upplevas. Att ett tillfälligt fångat ögonblick kan bli så annorlunda än vad det var i verkligheten.

    Gilla

  3. Fotot är verkligen lyckat! Tänderna ser jag och om Alice hade känt för att äta upp bokomslaget så hade jag förstått henne helt och hållet;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.