Kitschigt och väldigt mysigt på Café Drömkåken

Nu har jag varit här igen, i Norrtäljes Villa Villerkulla :-) En helgalen miljö, väldigt kul och annorlunda.

 

Det finns enormt mycket att titta på. Så många prylar, för att inte tala om färger..! Att det är populärt märktes. Barnen lekte i den parkliknande trädgården med nytillkomna gungar, snurror, en gammal grålle-traktor som nu var turkos, en lekstuga och ännu mer. Föräldrarna lekte de också, spelade badminton eller så kunde de sitta och fika i lugn och ro i någon av grupperna med trädgårdsmöbler, eller kanske ligga och vila i en stor kökssoffa som var upphängd som gunga i ett träd.

Har ni möjlighet tycker jag att ni skall besöka det här caféet. Förutom att det är en mysig miljö, gör de suveränt goda bakverk, sallader och annat. Den enda nackdelen är att timmarna rinner iväg så snabbt, plötsligt inser man att man har tillbringat en halv dag på Café Drömkåken.

 

10 reaktioner till “Kitschigt och väldigt mysigt på Café Drömkåken

 1. Helt underbart ställe! Älskar såna där udda ställen. Kommer ihåg att du visat bilder därifrån förut.
  Som jag skrev på Instagram hoppas jag du fortsätter blanda alla härliga inlägg!
  Och stort tack för dina fina ord om bröllopsbilder! Kram 💕

  Gilla

 2. Har du varit på Rosenhill ute på Ekerö? Det är garanterat ännu mer utflippat än den här Drömkåken… Supercharmigt, trevligt, gott och bra – och slitet och bohemiskt på ett sätt som knappt går att föreställa sig. Helt osvenskt! En oas.

  Gillad av 1 person

  1. Jag har inte varit där, men googlade och såg bilder därifrån. Svårt att säga vilket café som är mest utflippat av de båda, men det verkar lantligare och mer rustikt på Ekerö. Café Drömkåken är kitsch, kort och gott :) Jag skall sätta ihop ett inlägg under dagen, om solen inte lockar allt för mycket, med fler bilder. Båda ställena verkar helt klart värda besök, inte minst på grund av sin originalitet.

   Gilla

 3. Du är en lika duktig ambassadör för café Drömkåken som jag är för Hamburgarstugan. Minns ditt tidigare inlägg om caféet och jag gillade den galna ”inredningen” även om färgen rosa var aningen dominant;-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.