Nya böcker att läsa i september-oktober

Jag vet att jag upprepar mig, men den här hösten har det verkligen givits ut enormt många spännande böcker. Det här är några av de böcker jag kommer att skriva om i bloggen framöver.

Precis som förra året läser jag väldigt mycket mer nu när skolorna börjat igen, och jag kan passa på att läsa under tiden jag väntar på tjejerna när de har danslektioner och spellektioner. Eftersom de tillsammans har olika aktiviteter sex dagar i veckan blir det mycket läsning för mig under all väntetid. Tänk hur mycket tid jag slösade bort på att bara vara social med andra föräldrar eller genom att mobilsurfa, innan jag insåg att jag borde läsa istället ;)
.

En sådan härlig dag som i dag vill man ju bara vara utomhus. Jag passade på att fota några av böckerna jag skall skriva om i bloggen.

Är inte det här den allra bästa tiden på året, vad tycker ni?

 

7 reaktioner till “Nya böcker att läsa i september-oktober

  1. Värsta månaderna tycker jag är november, som brukar vara grå och regnig, och januari och februari, när det är iskallt och extra jobbigt med allt som fryser, snökaos och rutor som skall skrapas. Men resten av året tycker jag om :)

   Gillad av 1 person

 1. Soliga höstdagar med äppelpaj och färggranna löv gillar jag.
  Regniga höstdagar med tända ljus och en bra bok gillar jag också.
  Sedan vill jag gå i ide tills våren kommer.

  Gilla

 2. Har läst Nele Neuhaus första bok ”Snövit ska dö” och den gav verkligen mersmak. Hoppas du gillar tvåan, som även jag ska köpa.
  Sedan tycker jag att sista bilden är en höjdare – Shelly och katten verkar dela din boksmak;-)

  Vad gäller hösten så tillhör varken den eller vintern mina favo årstider.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.