Årets läsning så här långt

Hittills i år har jag läst 79 böcker. Jag tror att det är mitt allra bäst bokår någonsin, med så många minnesvärda böcker som jag läst. Och med drygt två månader kvar av året, är det redan tio fler böcker än jag läste under hela förra året.

Mitt nya mål för året är att läsa 100 böcker innan december är slut. Vem tycker att jag tar mig vatten över huvudet, och vem tror att det är ett rimligt mål?

 

10 reaktioner till “Årets läsning så här långt

 1. Med tanke på att du slukar bok efter bok, så är målet helt klart rimligt. Vad gör du med alla lästa böcker? Jag menar böcker, speciellt inbundna tar ju faktiskt mycket plats…

  Gillad av 1 person

 2. inte orimligt, men själv räknar jag inte mina böcker – och vill inte tacka nej när sonen ringer och vill bjuda på middag eller dottern behöver barnvakt eller maken vill se en film… Inte viktigt för mig att läsa många böcker.

  Gillad av 1 person

   1. I december förra året läste jag en enda bok, vi får se om det blir fler det här året. Det brukar vara mycket annat som lockar, som att umgås och julförberedelser, och Lucia + alla avslutningar på barnens aktiviteter.

    Gilla

  1. Inte för mig heller, egentligen. Men ganska kul att se om målet att läsa mer uppfylls. Jag läste bara böcker i arbetet under en lång period, och ville ändra på det. Genom Goodreads blir det ju tydligt om upplägget fungerar :)

   Gilla

 3. Mitt mål var 52 böcker dvs i snitt en i veckan. Nu är jag uppe på 53. Är det tio veckor kvar på året? Det är ju förvisso en stressig tid men allhelgonahelg och jul är ju bra tid för läsning. 12-15 böcker låter rimligt. För din del 21 – jo det bör gå men är absolut tufft. Lycka till!

  Gillad av 1 person

 4. Jag har läst 53 böcker hittills i år. Rätt säker på att jag når upp till 60 men tveksam till att passera 65-strecket. Men det man förlorar på gungorna får man som bekant ta igen på karusellerna – siktar på att klara 200 träningspass i år (om hälsan står mig bi ;)). Fast inte idag, idag styrs jag av halsont :(

  Gillad av 1 person

  1. Bra mål! Heja!! Jag kanske är överoptimistisk om mitt läsmål, eftersom jag börjat träna min unghäst nu och dessutom vill fortsätta träna på gymmet. Vi får se hur det går :) Krya på dig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.