Jackie och ett åttiotal flöjtister i Sankt Görans Kyrka

 

I går var vi i stan för att lyssna på Jackie som skulle spela dels sopranflöjt, dels altflöjt med helt okända ungdomar från Stockholms kulturskolor. Jackie var yngst med sina elva år, så jag är väldigt stolt över att hon vågade och dessutom tyckte att det var roligt :)

 

 

Så härlig stämning i den helt fullsatta kyrkan! Vill ni höra hur det lät klickar ni bara på bilderna.

2 reaktioner till “Jackie och ett åttiotal flöjtister i Sankt Görans Kyrka

  1. Du kan verkligen vara stolt över Jackie!!! Imponerande att flöjtisterna inte kände varandra. än mindre hade repat ihop. Nu är jag inte så bra på instrument, men jag tyckte det var vanliga blockflöjter. Fick en av mina föräldrar när jag var åtta år, men det blev ingen succé. Tror mina föräldrar var väldigt glada när jag gav upp efter två månader;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.