Komma nära (15/365)

Det roligaste med den här bilden tycker jag är minspelet och kroppsspråket hos Shelly och Doris. Jag tror att de har litet olika uppfattningar om varandra…

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

18 reaktioner till “Komma nära (15/365)

  1. Tack :) Sådant här ser jag inte så ofta annars, det krävs nästan att man fryser ögonblicken på en bild, eftersom minspel och annat försvinner så snabbt och så är ögonblicket plötsligt borta.

   Gillad av 1 person

 1. Så mysigt när hundar och katter kan vara vänner! När vi fick våran katt Elliott hade vi en underbar liten blandras tik som hette Maja. Hon blev som mamma till Elliott. Tyvärr finns inte Maja kvar längre men det var en mysig tid när vi hade båda. :)

  Gillad av 1 person

 2. Dina katter var ju suveräna fotomodeller i solen, den första soliga dagen sedan den 11 januari. Helt underbart. Satt också en liiiiiten stund på balkongen med en kopp kaffe:-)
  Shelly och Doris motbevisar uttrycket ”som hund och katt”. En helt underbar bild. Alla dina djur verkar vara perfekt ”bloggdresserade”;-)

  Gillad av 1 person

  1. Haha, jag fotar dem ständigt och jämt, så Shelly är i alla fall väldigt van och sitter snällt stilla och poserar ;) Med katterna är det värre, precis när jag tycker att jag kommer att få till en perfekt bild går de iväg åt ett annat håll…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.