22 reaktioner till “Hålla huvudet kallt (18/365)

 1. Skrattade gott åt Ama’s kommentar – om grässtrået alltså:-)))) Sedan undrade jag om Shelly höll huvudet kallt själv, eller om du hjälpte till en aning där;-)
  Är helt säker på att Shelly älskar att vara fotomodell. Det syns ju att hon njuter av uppmärksamheten.

  Gillad av 1 person

  1. Haha, ja man kan ju undra vad jag håller på med :) Jag kanske borde byta fotomiljö till någon annan plats än en åker full med torrt gräs, men envisheten du vet… det skall gå. Räkna med fler hundbilder tills jag lärt mig ;)

   Gilla

  1. Hahaha, jag veeet! Igen!! Den här gången störde det mig inte lika mycket eftersom det är lägre i bild, men ändå… Men vet du vad det innebär – ännu fler bilder på Shelly bland det torra gräset, tills jag lär mig! :))

   Gilla

  1. Hon är en riktig linslus, jag tror på allvar att hon gillar att bli fotograferad. Försöker jag fota något eller någon annan, då dyker hon upp framför kameran som Aracuan i Kalle Anka på julafton :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.