Tro, hopp och kärlek – I lav Lit (19/365)

Lavender Lit ger ut böcker för unga vuxna, och förra året började de med en bokbox där man får veta vilken bok boxen innehåller men det övriga bokrelaterade innehållet blir en överraskning.

Vi har provat deras senaste bokbox, som har temat tro, hopp och kärlek.

Boken handlar om sextonåriga Lara Jean som skrivit kärleksbrev till de fem killar hon varit kär i. Det är inte meningen att någon annan skall läsa breven och hon lägger dem i en hattask i sitt rum. Men så en dag är breven postade och de fem killarna får veta hur hon känner. En av killarna är hennes storasysters före detta pojkvän.

Förutom boken innehöll just det här bokpaketet en liten spegel med texten Drink tea and read books på framsidan, tre rullar med washitape (att dekorera brev och annat med), brevpapper med kuvert och två slags muffinsformar.

Vi får väl se vem som läser boken först, jag eller något av barnen. Självklart kommer jag att skriva om boken här i bloggen när jag hunnit läsa.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

6 reaktioner till “Tro, hopp och kärlek – I lav Lit (19/365)

 1. Ska bli spännande att höra vad du tycker om boken :) Vet att den är väldigt populär hos utländska booktubers. Vilken mysig box det var för övrigt! :) Jag har bara en prenumerationsbox till hunden, han får en i början av varje månad med godis och leksaker :p

  Gillad av 1 person

 2. Jisses, vad jag kände mig gammal plötsligt ;-) En så utstuderat tjejig låda skulle jag inte klarat av ens när jag var i ”rätt” ålder.
  Pappa älskar att berätta om när jag varit skolpolis och som belöning skulle få gå med övriga tjejer på någon sorts sminkkurs. Jag vägrade, jag ville gå med killarna på hockey istället. Och det sitter i.

  Gillad av 1 person

  1. Haha, jag kan känna igen mig till viss del i det du skriver. Jag är nog både tjejig och motsatsen. Jag har ofta klänning, men när jag går ut för att fixa i stallet och hos hönsen drar jag bara på mig en stor och rejäl overall, gummistövlar och pannlampa. En perfekt mix :)

   Gilla

  1. Det är roligt med överraskningar :) Boken är för unga vuxna (14-21), som det kallas, men jag gillar att läsa varierat och även sådant som yngre läser, så att jag inte fastnar i min egen generations sätt att tänka. Och förresten brukar jag gilla en hel del av den typen av böcker som omväxling, eftersom de är lättlästa och avkopplande att läsa.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.