22 reaktioner till “Beloved

  1. Hahaha, ibland måste man väl lyckas hålla ordning på gräset, eller hur? ;) Jag får väl skylla mig själv att jag envisas med att fota just där, det är inte på vår gräsmatta, utan på åkrarna framför vårt hus. Jag gillar när de långa, torra stråna sticker upp runt omkring, men inte framför (!).

   Gilla

  1. Tack! :) Jag har fotat och fotat henne i den omgivningen, men alltid är det något som inte blir bra. Som grässtrån som jag inte upptäcker att de sticker upp framför henne och stör bilden… ;) Nu slapp jag det, så hurra!

   Gillad av 1 person

   1. Haha ju mer vi fotar …. desto mer kräsnare blir vi. Tänk dig själv tillbaka tio år bakåt i tiden ….då tänkte vi inte som vi gör i dag om hur en bild skulle presenteras, spännande eller hur :P

    Gillad av 1 person

   2. Sant :) Någon dag skall jag för skojs skull lägga upp en bild som jag lade ut i bloggen för sju år sedan och jämföra med en av mina nyare bilder. Sedan får vi se om sju år till om det hänt något mer ;)

    Gillad av 1 person

   1. Vad roligt att höra! Jag gjorde ett uppehåll med Bakboxen eftersom vi sällan äter kakor, bullar och tårtor, men nu har vi faktiskt startat upp månadsprenumerationen igen. Jackie, vår elvaåring, vill börja baka mer och jag tänkte att en sådan här box kan vara uppmuntrande, och dessutom blir det i så fall bara en gång per månad och det är väl ungefär så ofta som det är födelsedagar och andra högtider, så det kan ju passa bra då :) Lägger du inte in några nya bilder i din blogg nu när du inte är med i fotoutmaningen? Saknar bilder på bland annat er lilla valp, som redan blivit unghund. Ha en fin helg du också! Kram

    Gilla

   2. Jag funderar på att ge bakboxen till en av tjejerna i present. Det verkar som en kul låda att få hem. Jag har inte lagt ut några bilder på bloggen nu då jag inte är med i 365, men det kommer. Vår lilleman är ju så snygg så det vore ju orättvist mot er att inte visa upp honom. 😉 Kram 💕

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.